Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Nova Optoma serija projektora za kućno kino

Nova Optoma serija projektora za kućno kino


optoma-hd91-model

Optoma, vodeći proizvođač projektora na svijetu, predstavio je novu seriju home cinema projektora, odnosno projektora za kućno kino. Riječ je o četiri Full HD modela projektora, koji su već na stranim recenzijama ocijenjeni najvišim ocjenama – Optoma HD26, zatim skuplji model HD36, širokokutni home cinema i gaming model GT1080, te high end projektor za kućno kino – HD91. Svi modeli iz nove serije mogu bežično reproducirati sliku, što korisnike rješava komplikacija s kablovima i spajanjem.

HD26 je poboljšani nasljednik izrazito popularnog modela HD25. Odličnih performansi i cjenovno povoljan, svakako spada u kategoriju best buy projektora za kućno kino, a zahvaljujući snažnoj lampi i visokom kontrastu, moguće ga je koristiti i pri danjem svjetlu. Snažniji i skuplji model HD36, namjenjen je ozbiljnijim filmofilima, uz kontrast od čak 30 000:1.

Optoma GT1080 nudi širokokutnu optiku, što znači da može reproducirati veliku sliku s vrlo male udaljenosti – idealan za korištenje u manjim prostorijama, za kućno kino ili kao gaming projektor.

High end model HD91, premijerno predstavljen hrvatskoj publici na nedavno održanom AV Showu u Zagrebu, predstavlja sam vrh Optomine ponude projektora za kućno kino, a nudi najsofisticiraniju LED tehnologiju i kontrast od nevjerojatnih 500 000:1. HD91 trenutno je jedini takav projektor na našem tržištu, odličnih specifikacija, ali i lijepog, minimalističnog dizajna.

Detaljnije >>

optoma-hd91-model2


O Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*