4K Ultra HDAudio-video uređajiPhilipsVijesti

102 cm veliki ekran na stolu? Philips kaže da s BDM4065UC Ultra HD monitorom

philips-BDM4065UC-header

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philipsove monitore, predstavlja novi 40-inčni monitor s velikim ekranom iz Philipsove linije  4K Ultra HD monitora. Pružajući četiri puta više jasnoće i četiri puta veću Full HD razlučivost, novi 40-inčni monitor oznake BDM4065UC donosi poseban doživljaj gledanja, nenadmašne detalje i preciznost u svakoj aplikaciji. Ono po čemu se ovaj monitor izdvaja od ostalih je izuzetno veliki desktop koji omogućuje korisnicima istovremeno korištenje više aplikacija i prozora bez gubljenja produktivnog prostora.

102 cm veliki prostor za rad

Koliko prednosti donosi novi 40-inčni monitor s UltraClear 4K UHD rezolucijom, istaknuo je Thomas Schade, potpredsjednik EMEA u MMD-u:

“Ovaj novi UltraClear UHD monitor uzbudljiv je dodatak 4K liniji i proširuje iskustvo gledanja u 4K razini. Uz jasnoću i sjaj 4K UHD i 40 inča ekrana, idealan je monitor za igru kod kojeg će korisnici stvarno primijetiti osjećaj prostora i precizne detalje  u svemu što rade, od kompleksnih financijskih aplikacija i znanstvenih slika do igrica i filmova.”

Četverostruka jasnoća i povećana produktivnost s 4K UHD rezolucijom

philips--front-BDM4065UC

 

Ultra High Definition pruža četiri puta veću Full HD rezoluciju, a uz 3840 x 2160 piksele monitor ima četiri puta više piksela na istom radnom prostoru. Iako još uvijek daleko od tehničkog čuda s tek nekoliko stvarnih prednosti, 4K UHD donosi znatne vrijednosti za sve profesionalne korisnike. Primjerice, fotografi i filmofili mogu zumirati sitne detalje s nenadmašnom jasnoćom, a novi 8-bitni zaslon može se pohvaliti i s FRC dubinom boje koje osigurava autentičnost prikaza kao i UltraClear slike.

No ovaj monitor nije isključivo namijenjen kreativcima već i ostalim korisnicima aplikacija gdje se zahtjeva velika produktivnost. Tako se novi zaslon može pretvoriti u izniman doživljaj gledanja za financijske stručnjake koji mogu čitati dokumente u više prozora istodobno zadržavajući osjećaj prostora i jasnoću detalja na cijeloj površini ekrana. To je sve moguće uz MultiView pri čemu se mogu prikazati četiri Full HD prozora istovremeno, a nenadmašne detalje i vjerne boje omogućuje VA panel tehnologija koja osigurava besprijekorno iskustvo iz bilo kojeg kuta gledanja, čak gotovo iz bočne pozicije. Neće biti na gubitku ni korisnici kojima uvijek nedostaje prostora jer dizajn s ultra uskim okvirom omogućuje stavljanje 40-inčnih zaslona jedan uz drugog pružajući zapanjujući panoramski pogled.

Ultra svestrano povezivanje

philips-BDM4065UC-side

Novi 40-inčni 4K Ultra HD zaslon specifičan je i po besprijekornom povezivanju kako bi pružio potpuno slobodu izbora svim poslovnim i privatnim korisnicima. Ovaj monitor može se spojiti na širok spektar izvora, omogućujući korisnicima da iskuse sve svoje sadržaje u 4K Ultra HD prikazu na 40-inčnom ekranu. Zahvaljujući DisplayPort 1.2 i digitalnom PC-to-Display povezivanju, podržava brzinu prijenosa podataka do 10,8 Gbps čime se ostvaruje velika brzina osvježavanja i brzo preuzimanje sadržaja. Besprijekornom povezivanju pridonosi i MHL podrška koja mobilne sadržaje projicira na velikom ekranu uz istovremeno punjenje mobilnog uređaja te super brzi USB 3.0 i HDMI 1.4 dizajnirani za kvalitetno streamanje digitalnih audio i video signala s računala ili drugog AV izvora.

Novi Philipsov monitor uskoro je dostupan na našem tržištu po cijeni od:

BDM4065UC5,499.00 Kn (PDV uključen)

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. O ovome maštam već duže vreme samo da izbace i veće dijagonale zbog UHD-a. Vrhunski panel bez gluposti kao što su “smart TV”, nekvalitetni tjuneri, loši zvučnici itd. a sve to po pristupačnoj ceni. Da se ne lažemo, ljudi koji kupuju dobre televizore ne koriste antenu već HD satelitske receiver-e odnosno IPTV tj. kablovske HD set top box-ove i posjeduju HTPC ili Android box i AV receiver sa odgovarajućim zvučnicima. Samo me interesu je koliko je maksimalno osvežavanje panela.

  2. Uh, Darko, probajte nekako izvuci ovaj model na test.
    Jako me zanima!
    Ovo sto je Sasa naveo gore je u potpunosti istina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!