Audio Video Show - ZagrebSajmovi elektronikeVijesti

Najavljen Zagreb AV Show 2014.

zagreb-av-show-2014

Jubilarno izdanje Zagreb AV Show sajma održati će se u Sheraton Zagreb Hotelu, u periodu od 24.10. – 26.10. 2014. godine. Kao i prethodnih godina, izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike.

Očekuje se vrhunska demonstracija stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, predstavljanje najnovijih modela Full HD i 4K Ultra HD televizora, sustava kućnog kina, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija. Prvog dana sajma (petak, 24.10.2014.) otvorene su sobe samo za izlagače stereo i high-end proizvoda, a druga dva dana (subota i nedjelja, 24-26.10.2014.) sajmu se pridružuju vodeći proizvođači potrošačke elektronike u velikoj dvorani (620m2) u prizemlju hotela.

zagreb-avshow11-header

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna i vrijedi za sva tri dana održavanja sajma.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia.

Sve informacije vezane za sajam biti će publicirane na službenoj web stranici sajma www.zgavshow.com, na stranici magazina www.hifimedia.hr, Facebook (www.facebook.com/hifimedia) i Twitter (www.twitter.com/hifimedia1) računu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Postovanje! Da li imate u planu testirati Philips 47PFS7509 ili sto da kupim 4K ili ovaj tv od serije 7? Izludila sam prodavace i moram priznati da ima jako dobru sliku. Jedino gdje mi nije dobar , a to je kada se slika mora restegnuti, npr. HRT3, vjerojatno je emisija u 4:3, pa ga lose rastegne, pa nekada se nevide titlovi, pa vide. Hvala Darko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!