Home » Digitalna televizija » Još bolji Iskonovi TRIO paketi

Još bolji Iskonovi TRIO paketi

iskon-trio-09-2014

Iskon ovog rujna predstavlja novi portfelj, unutar kojeg se nalaze sadržajno najatraktivniji TRIO paketi na tržištu. Sami nazivi paketa, FUN i STAR, dočaravaju koncept jedinstvenog novog portfelja baziranog na zabavi. Iskon je prvenstveno usmjeren na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksnom telefonskom segmentu. Povećane su brzine flat interneta i uvedene besplatne minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj i EU.

Korjenite promjene vidljive su ponajprije u sadržaju novog TV paketa Iskon.TV Fun. On po najboljoj cijeni sada uključuje atraktivne premium filmske kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, te filmski kanal  KinoTV, koje su korisnici dosad dodatno plaćali da bi uživali u filmskim uspješnicama i premijerama. Novost u TV paketu su i uključena sva tri SportKlub kanala za ljubitelje sportskih sadržaja. Zajedno sa 50-ak ostalih, spomenuti sada tvore cjenovno vrlo atraktivnu kombinaciju najpopularnijih TV sadržaja među Hrvatima.

Prilikom lansiranja novog portfelja Krešimir Madunović, Iskonov član Uprave za marketing i prodaju, naglasio je slijedeće:

 „Prilikom kreiranja nove ponude, odlučili smo napraviti potpuni odmak od onoga što poznajemo kao ‘osnovni’ ili ‘prošireni’ paket. Vođeni isključivo željama korisnika, došli smo do liste od 50-ak najpoželjnijih kanala koje smo ponudili po niskoj cijeni. Iskon je sada prvi operator u Hrvatskoj koji svojim korisnicima nudi premium televizijski sadržaj bez ikakvih dodatnih troškova.“

Jedinstveni TV koncept na tržištu je izazvao velik interes korisnika već u prvim satima nakon predstavljanja. Svi detalji novih paketa nalaze se na Iskonovoj službenoj web stranici www.iskon.hr, na kojoj je moguća i provjera dostupnosti usluga na određenoj adresi u cijeloj Hrvatskoj.

Cjelokupnu ponudu i više detalja potražite na Iskonovoj stranici >>

About Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

hrt2-hd

HRT 2 HD se ponovno vraća za Euro 2016

Sljedeći tjedan HRT ponovno aktivira HRT 2 HD program na kojem će se u 1080i50 ...

DVB-T2 emitiranje, HEVC i nacionalni programi u HD-u najranije od 2019.

U tijeku je izrada prijedloga Strategije prelaska digitalne zemaljske televizije na sustav DVB-T2 s učinkovitijim ...