4K Ultra HDAudio-video uređajiVijesti

Milijarda boja u novom AOC Ultra HD monitoru

aoc-ultra-hd-monitor

Vodeći se novim trendovima na tržištu monitora s većim formatima zaslona i rezolucijom, AOC kao jedan od vodećih globalnih brandova na tržištu monitora lansirao je 28-inčni monitor (71,1 cm) u2868Pqu s nevjerojatno visokom Ultra HD rezolucijom od 3840 x 2160 piksela pri 60 Hz brzini osvježavanja. Opremljen s DisplayPort, HDMI (MHL) i USB 3.0 priključcima, ovaj sofisticirani monitor također je potpuno ergonomski prilagođen korisnicima čime podjednako zadovoljava visoke standarde stručnjaka i zahtjevne kućne korisnike po pristupačnoj cijeni od 4.949 kn (PDV uključen).

Ultra HD: Ne propušta se niti jedan detalj
CAD / CAM stručnjake, arhitekte inženjere i privatne korisnike bez sumnje će razveseliti izuzetno detaljna slika koju omogućuje TN tehnologija ovog novog AOC monitora. Zahvaljujući Real 8-bit i FRC tehnologiji, ovaj monitor također može prikazati više od milijardu boja, a uz Ultra HD rezoluciju (3840 x 2160), više od 8.290.000 piksela prikazuje u razmjeru 16:9, što iznosi četiri puta veću količinu piksela Full HD zaslona.

AOC UHD monitor nudi standardnu brzinu osvježavanja od 60 Hz te mogućnost gledanja brzih video isječaka ili uživanje u dinamičnim igrama zahvaljujući odzivu piksela od samo 1 ms. Neće biti razočarani niti korisnici u svjetlim okruženjima jer je ovaj UHD model svjetline 300 cd /m2, dobro prilagođen za radna mjesta s jarkim svjetlom, a funkcijama slika-u–slici i slikom-po-sliku omogućuje istovremeno gledanje slika iz različitih izvora signala, kao što su Blu-ray playeri ili računala 4K rezolucije.

aoc-uhd-monitor-back
Opremljen je s DisplayPort, HDMI (MHL) i USB 3.0 priključcima.

Ultra praktičan

Novi AOC monitor ujedno krasi klasični dizajn s crnom površinom fine teksture. Kako bi omogućio potpunu ergonomsku fleksibilnost i maksimalno smanjio korsinicima naprezanje očiju i kralježnice, okvir pruža pametno upravljanje kabelima, funkcije poput zakretanja i rotiranja od 90 ° te prilagodbu visine od 130 mm. Ovaj monitor također se može povezivati putem svojih DisplayPort, HDMI, DVI i D-Sub priključaka, a nisu zaboravljeni niti ljubitelji Androida s obzirom da HDMI priključak nudi MHL (Mobile High-Definition Link) povezivanje čime se izravno prikazuje slika s pametnih telefona i tableta na velikom ekranu. Osim toga, AOC je opskrbio monitor s četiri USB priključka, svaki od 2.0 i 3.0, kao i nizom integriranih 3 W zvučnika. Kod ovog monitora AOC se pobrinuo i za jednostavno postavljanje u prostoru jer se može montirati i na VESA kompatibilne police i zidne nosače.

Izvor: AOC

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!