4K Ultra HDAudio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips lansira 288P6LJEB 28-inčni Ultra HD monitor

288P6LJEB-philips

Uz Dellov P2815Q i Samsungov U28D590D, Philips se također pridružuje ponudi 28″ Ultra HD monitora za potrošačko tržište. Novi model oznake 288P6LJEB je LCD monitor s LED pozadinskim osvjetljenjem bez PWM modulacije za mirnu sliku, velike oštrine zahvaljujući rezoluciji od 3840×2160 piksela. Format ekrana je 16:9, odziv je svega 1 ms, a statički kontrast standardnih 1000:1.

Među priključcima nalaze se dual-link DVI, DisplayPort, HDMI (s MHL podrškom) i analogni D-Sub. U monitor su također ugrađeni i stereo zvučnici snage 3 W i 4-portni USB 3.0. Monitor će biti moguće zakretati za 90 stupnjeva, naginjati i zakretati za optimalnu ergonomiju.

288P6LJEB-pivot

Na tržištu bi se trebao pojaviti krajem svibnja po za sada neobjavljenoj cijeni.

Izvor: TechPowerUp!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!