Naslovnica » Vodiči » Tutorijali/upute » Video upute: Kako povećati broj aplikacija na Philips Smart televizoru?

Video upute: Kako povećati broj aplikacija na Philips Smart televizoru?


philips-smart-tv-apps

U novom nastavku serije video uputa družimo se s Philipsovom Smart televizorima, te objašnjavamo kako pristupiti većem broju aplikacija od onih koje televizor tvornički nudi. Procedura je vrlo jednostavna i svodi se na svega nekoliko koraka koji se rade unutar galerije s aplikacijama, tako da svatko s lakoćom može proširiti inače vrlo ograničenu ponudu koja je dostupna za našu zemlju. 

Valja napomenuti kako se pojedine aplikacije neće moći pokrenuti jer nisu namijenjene našoj zemlji (primjerice Netflix), a isto tako mnoge od njih su lokalizirane na jezik odabrane zemlje što bi moglo predstavljati barijeru pojedinim korisnicima. No veliki je broj aplikacija koje će normalno funkcionirati i koje će biti smislene za korištenje čak i ako su na stranom jeziku.

U videu je za demonstraciju korišten Philipsov 42PFL7008 LCD televizor, no procedura se može iskoristiti i na ostalim modelima iz proizvođačevog Smart TV lineupa za 2013. godinu.

Više detalja u videu:


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*