Home » Filmovi » Ulaznice za pretpremijernu projekciju Hobita od 29. studenog!

Ulaznice za pretpremijernu projekciju Hobita od 29. studenog!

hobit-smaugova-pustos-karte

hobit-smaugova-pustos-karte

U petak, 29. studenog, u CineStaru će započet pretprodaja kino ulaznica za pretpremijerno prikazivanje filma HOBIT: SMAUGOVA PUSTOŠ, projekciju koja će se održati u noći sa srijede 11. na četvrtak 12. prosinca u ponoć i jednu minutu (datumski: u četvrtak 12.12. u 00.01 minutu!).

Svi koji žele prvi pogledati spektakularni drugi dio trilogije Petera Jacksona svoje će ulaznice moći kupiti od ovoga petka u pretprodaji samo u CineStaru na blagajnama kina i online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

 

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Neću ga gledat, pobili su gomilu životinja za potrebe snimanja filma (mada će na kraju filma pisati da niti jedna životinja nije stradala pri snimanju). To mi je bljak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

AOC_IDR-Advert

Dan Nezavisnosti se vraća na velike ekrane s modernim AOC monitorima

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. ...

CineStar preuzeo multipleks u Centru Kaptol

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem ...