Naslovnica » HD Televizija video » HD Televizija video #22: Video pregled LG-jevog zakrivljenog OLED TV-a

HD Televizija video #22: Video pregled LG-jevog zakrivljenog OLED TV-a


lg-55ea980w-background

Ekskluzivan test LG-jevog zakrivljenog OLED televizora 55EA980W ste već mogli pročitati na stranicama HD Televizije, no sada donosimo i kratak video prilog s dodatnim informacijama o ovom inovativnom proizvodu. U videu možete vidjeti kako izgleda ambalaža, sadržaj pakiranja, priložene 3D naočale, te kakve značajke nudi dizajn s prednje i stražnje strane. Na kraju smo prikazali kako izgledaju izbornici i to ne samo oni vezani za podešavanje slike, već i svi ostali koje televizor nudi.

Osim našeg, savjetujemo da pogledate i LG-jev originalni video o priči u pozadini zakrivljenog OLED televizora, a u kojem govori njegova dizajnerica Sunha Park. Park govori o tome kako se pri dizajnu televizora u prošlosti uvijek pitala zašto ekrani moraju biti ravni, te kako je kroz zakrivljeni OLED uspjela realizirati svoje želje.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Između curved i flat, preferiram flat panel.
    Mislim da flat ima smisla jedino na enormno velikim dijagonalama.

  2. Ispravak: Mislim da curved panel ima smisla jedino na enormno velikim dijagonalama.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*