Kratke vijestiSamsung ElectronicsVijesti

Glazbena aplikacija VEVO stigla na Samsung pametne televizore

vevosamsung

Vevo – poznati glazbeni video servis, je lansirao aplikaciju za pametne televizore marke Samsung, te za određene Blu-ray čitače.Vevo se može pohvaliti videotekom koja sadrži 75 000 glazbenih videa HD kvalitete, kao i ekskluzivnim koncertima uživo. Posljednjih mjeseci su počeli razvijati aplikacije sa ciljem ekspanzije izvan granica prisutnosti na YouTube kanalu. Prva takva aplikacija stigla je u kolovozu i namijenjena je za Apple TV, a sada stižu aplikacije za Samsung pametne televizore i odabrane Blu-ray čitače.

Vevo glazbena aplikacija omogućuje odabir stanica sa omiljenim glazbenim žanrovima i pretraživanje omiljenih izvođača, te kreiranje vlastitih glazbenih lista. Za sada je dostupna samo na pojedinim Blu-ray čitačima, te pametnim televizorima marke Samsung proizvedenim ove i prošle godine. Geografski prostor koji pokriva je također ograničen na SAD, Kanadu, Australiju, Brazil, Francusku, Njemačku, Irsku, Italiju, Nizozemsku, Novi Zeland, Poljsku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Španjolsku. Nadamo se da će uskoro ova zgodna aplikacija biti dostupna i kod nas.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Baš sam išao pogledati aplikacije koje imam na Samsung BD player /DVD rec. i stanje je 124 aplikacije. Puno njih sadrži neke “podaplikacije” jer se dijele na keke segmente. To se toliko namnožilo da bi mi dan trebao trajati 96 sati i možda ni tada ne bih uspio ih sve pregledati jer se stalno ažuriraju. Osim toga tu je i web tražilica i youtube. Kada bih danas odlučio da ih idem gledati tada bih trebao prestati baš sve raditi u životu. Znam da je važno imati izbor, najvažnije, ali danas ima toliko toga da čovjek jednostavno mora preskočiti i one stvari koje voli u životu.
    Prije nije bilo ničega pa smo se bavili sa svime. Danas ima svega pa se pažnja razvodni. Evo, malo misli na temu mnoštva aplikacija.

  2. Slažem se i smatram da su proizvođači toga svjesni. Veliki je izazov napraviti aplikaciju koja će se istaknuti među mnoštvom sličnih, te privući korisnike. Vevo je već od ranije poznat među korisnicima i po mom mišljenju ima dobre šanse za uspjeh sa ovom aplikacijom.

  3. Nedavno sam se registrirao na vas forum ali nije mi na mail stigao vas aktvacijski link? U cemu je problem? Htio bih u medjuvremenu ovdje da postavim par pitanja. Naime nedavno sam kupio samsung smart ue32f5300(AW).Ono sto me interesuje je to, da li je samsung ista radio po pitanju one price oko razlicitih matrica u istom serijskom televizoru, gledao sam naljepnicu otraga medjutim na polju “version” pise “01” i takodje stoji made in slovakia.Takodje citao sam nesto o anomaliji LED tehnologije koja se ispoljava kao prisustvo tzv. “cloudinga”-backlight bleeding i “bandinga”.Ovo dvoje sam uspio primjetiti i na svom tv-u ali ne u nekoj razini da ometa gledanje i uzitak ( primjetio u sva 4 kuta i to kao crne sjene na bijeloj podlozi).Ova serija posjeduje cmr 100 hz.Sad ja nezz je li to pravih 100 hz ili je rijec o imitaciji ili marketinskom triku, jer sam i na sportu u hd rez. primjetio odredjeni ghosting ( mozda ga i mora biti, bar malo :D nezz).Kazu da S-PVA matrica ima prednosti u odnosu na konkurente prvenstveno zbog boljeg kuta gledanja (ali sam primjetio gubljenje crne nijanse kada se gleda vise sa strane, slika kao da je bljedja), za crnu boju nemam zamjerki, izuzetno duboka i dobra.Inace koristim telemach operatera(digitalizacija).U biti zadovoljan, kako rekoh prisutan taj shadow efekat ali ne u alarmantnoj mjeri, kao i banding.Jedina dilema je ta matrica za koju bih volio da znam koja je u mom tv-u.Pozz

    1. Pozdrav Neske,

      Vezano za forum, pošaljite mi podatke s kojima ste se registrirali na darkoAThdtelevizija.com pa ću pogledati o čemu se radi.

      Što se matrica tiče, ja ove godine nisam dobio niti jednu informaciju koja bi išla u prilog korištenju različitih matrica za iste modele, tako da vjerujem da je to dio prošlosti. Clouding prati sve LCD tehnologije, samo se negdje jače, a negdje slabije može vidjeti. Općenito je pravilo da što je intenzitet pozadinskog osvjetljenja veći, to će probijanje isto biti izraženije. Zbog toga je savjet konkretno kod Samsung LCD televizora smanjiti backlight kontrolu s najvećih 20 na cca. 10 ili 11, što će smanjiti najveću svjetlinu zaslona i time samo probijanje. Banding se pojavljuje kod modela s lokalnim LED zatamnjenjem, a to je stupnjevanje svjetline i stvaranje efekta aureole – kod modela srednje i niže klase bez lokalnog zatamnjenja ove pojave nema. Kut gledanja kod niti jednog LCD-a nije sjajan, no neki imaju malo manja odstupanja kada se gledaju iz kuteva, prvenstveno modeli s LG Display IPS i Panasonic IPS Alpha panelima. Loša strana tih panela je slabiji kontrast u odnosu na neke druge matrice koje imaju dobar kontrast, a uži kut gledanja (najbolji primjer je ovogodišnji Panasonic 39E6E – sjajnog kontrasta i zbilja lošeg kuta gledanja).

      1. Hvala vam na ovim pojedinostima koje ste mi iznijeli.Sto se tice ovog vaseg linka sto ste rekli da vam se tu javim,jeli to vasa e-mail adresa, nesto mi je outlook ne prepoznaje pa se ne mogu javiti.Ako vam ista znaci dao bih vam svoju adresu pa vi mi se pokusajte preko nje javiti (enes_hadzo@hotmail.com), googlao sam dosta i uvidio da je ova vasa stranica ODLICNA i bilo bi mi zadovoljstvo biti clan i naravno podijeliti iskustva kako sa vama tako i sa ostalim clanovima.Jos samo nesto, citao sam i o kalibraciji na vasem site-u pa sam i cackao po forumu ne bi li nasao kakvu za samsung priblizne serije kao moj tv,ili striktno za moj.Naisao sam na objavu jednog vaseg clana koji je objavio za ue32f400, sa pretpostavkom da su to vjerovatno slicni televizori, bar koliko sam vidio na papiru, da jesu.Uglavnom da skratim.Rezim slike:Movie Backlight:7, Kontrast:92, Svjetloca:45, Boja 50 i Ostrina:20, sa iskljucenim vecinskim dijelom onih stavki u dodatnim opcijama za sliku.Jeli radjena recenzija za ovaj tv?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!