Obavijesti/ostaloOstalo

Najnoviji Spears and Munsil testni Blu-ray disk postao dio testnog asortimana HD Televizije!

spears-munsil-2nd-edition-h

Ravno iz kalifornijskog OPPO Digitala, stiglo nam je drugo izdanje Spears and Munsil HD Bechmark testnog Blu-ray diska, opremljenog najpreciznijim i najsveobuhvatnijim testovima za analizu HD opreme. Novi disk posjeduje sve značajke koje su bile prisutne na prvog generaciji, te ih proširuje novim testovima, među kojima se najviše radujemo onima za 3D stereoskopsku procjenu i kalibraciju, te za analizu kvalitete interpolacije.

S originalnim Spears and Munsil HD Benchmark diskom smo se prvi puta susreli tijekom testiranja OPPO NuForce BDP-83SE Blu-ray reproduktora u siječnju 2010. godine, a koji je u svojoj ambalaži dolazio s jednim primjerkom spomenutog diska, što je praksa koju nažalost od tada nismo vidjeli na niti jednom uređaju. S&M disk nam je od tog trenutka postao dio testne opreme i koristili smo ga kod svake recenzije televizora, monitora i linijskih komponenata, te se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo g. Damiru Lazareviću iz tvrtke Sonus Art što nam je odlučio izaći u susret u pomoći u našem projektu.

spears-munsil-2nd-edition

Spears and Munsil HD Benchmark 2nd Edition disk ćemo sa zadovoljstvom iskoristiti na Samsungovom 40F6800 LED LCD televizoru čiju recenziju upravo završavamo, kao i na svim novim televizorima koje ćemo testirati. Sigurni smo kako će nam novi uzorci pomoći da još bolje upoznamo procesiranje slike, te tako još spremniji dočekamo Ultra HD i OLED doba.

Više detalja o Spears and Munsil testnim diskovima, kao i poveznice na detaljne tekstove o video tehnologijama možete pronaći na spearsandmunsil.com stranici. Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodi Stacey Spearsu i Donu Munsilu na otvorenosti za suradnju i podršci HD Televiziji u našem projektu educiranja o HDTV tehnologijama.

spears-munsil-website

Spears & Munsil HD Benchmark, 2nd Edition disk je trenutno dostupan direktno preko OPPO Digitala, http://www.oppodigital.com, te Amazon.com stranice, http://www.amazon.com. Cijena iznosi 29.97 am. dolara. Nije poznato kada bi se disk trebao pojaviti na europskom tržištu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. blago vama decki sto imate ovakav disk i mozete analizirati kvalitetu interpolaciju tv-ja,svaka cast i srecno,i usput kada otpriliku mozemo da vidimo recenziju F6800?
    pozdrav!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!