Audio-video uređajiVijesti

Loewe lansirao aplikacije za iPad

Loewe-iPad-apps

Njemački proizvođač televizora i potrošačke elektronike, Loewe, integrirao je aplikacije za iPad u svoje najnovije modele pametnih televizora (Loewe Individual TV), koji će uskoro počet dolaziti na europsko tržište.

Novi Individual televizori dolaze s integriranim DVD snimačem, Smart TV aplikacijama i zasebnim aplikacijama za iPad. Uz to, postoji cijeli niz postavki za svačiji ukus, od dizajna stalka, boje okvira, postavki zvučnika i još mnogih drugih.

Loewe-Individual-TVKompanija je posebnu pozornost obratila na kvalitetu zvuka integracijom dva zvučnika od 40W i multi-kanalnim dekoderom zvuka koji omogućuje povezivanje vanjskih zvučnika tako da oni ugrađeni budu centralni.

Jedna od ključnih značajki je integracija sadržaja. Loewe individual televizori dolaze sa Smart TV platformom, upotpunjenom MediaNet platformom s TV aplikacijama poput Facebook i Twitter usluga.

Integrirani DVD snimač omogućuje snimanje TV sadržaja te povezivanje s drugim Loewe televizorima u kućanstvu tako da se sadržaj može gledati i snimati istovremeno.

“Follow me” aplikacija omogućuje pauziranje TV kanala u dnevnoj sobi, te nastavak gledanja u spavaćoj sobi.

“Assist Media app for iPad” predstavlja upotpunjeni TV vodič koji omogućuje pretraživanje po TV kanalima na iPadu, te preko Assist Media aplikacije korisnik može kontrolirati MediaNet internet značajke.

Loewe je naglasio da su novi LCD paneli (400 Hz) integrirani u tri modela od 40, 46 i 55 inča, uz 2D i 3D podršku (temeljenu na aktivnim shutter naočalama). Cijena ovih modela nije još objavljena.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!