Audio-video uređajiVijesti

B&W Z2 – Savršen dock za iPhone

B-&-W-Z2Britanski proizvođač dobrog zvuka, Bowers & Wilkins, predstavio je Z2 dock, koji donosi odličan zvuk i pregršt funkcija, a sve to nudi u dobitnoj kombinaciji dizajna koji se ističe vizualnom atraktivnošću i izrazitom kompaktnošću. Ipak, njegova glavna „specijalnost“ je novi Lightning dock connector koji omogućuje spajanje novih Apple uređaja (iPhone 5, iPod 5, iPod Nano 7, iPad 4 & iPad Mini).

Desetljeća Bowers & Wilkins iskustva omogućila su ovom docku da u isto vrijeme bude kompaktan, a da glazba zvuči nevjerojatno prirodno i formirano, bez obzira na glasnoću kojom je odlučite slušati. Osim toga, tu je i poznata Bowers & Wilkins Flowport tehnologija koja osigurava odličan i postojan bas na svim razinama glasnoće.

Za mnoge docking zvučnike slušanje na visokim glasnoćama postaje nemoguća misija. No Z2 se odlučio za pametan pristup primijenivši Digital Signal Processing tehnologiju, koja prati i analizira audio signal na svakom uzorku sampliranja, te inteligentno optimizira sustav kako bi bas ostao „pod kontrolom“ a soba ispunjena kristalno čistim zvukom bez obzira na glasnoću reprodukcije. Osim toga, tu je i audiofilski DAC koji se brine da zvuk ostane što vjerniji studijskoj snimci….

Novi Bowersov dock bit će dostupan u Sonus Artu već početkom travnja po cijeni od 2990 kn.

Izvor: Sonus Art

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!