FilmoviKinoVijesti

Harrison Ford se vraća u Ratove zvijezda: Epizoda VII?

Star-wars-original-cast

U posljednje vrijeme kruže mnoge glasine vezane uz Epizodu VII, nadolazeći nastavak iz serijala Ratova zvijezda. Film će režirati J.J Abrams, a izgledno je da će se u novi film vratiti glavni članovi stare postave: Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford.

Fisher je u jednom trenutku naizgled potvrdila svoj povratak u Ratove zvijezda, a zatim sve okrenula na šalu. Harrisona Forda su također pitali hoće li se vratiti u serijal. On je otkrio kako još nije formalno potpisao povratak, no dao je nagovijestiti kako će se to vrlo vjerojatno dogoditi.

Na pitanje o povratku Ford je odgovorio novinarima: “Mislim da je praktički istina. Veselim se tome. Nije još sigurno, ali mislim da će se dogoditi.”

Kada se stara glumačka postava okupi, očekuje se velika objava. To će se vjerojatno dogoditi nakon izlaska filma na kojem J.J Abrams trenutno radi – Star Trek Into Darkness.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!