FilmoviKinoVijesti

Daniel Radcliffe ”postaje” Frankenstein?

Daniel-Radcliffe

Paul McGuigan je odradio odličan redateljski posao u BBC-jevoj seriji Sherlock, čime je ponovno na sebe privukao pažnju velikih filmskih studija iz Hollywooda. Produkcijska kuća Twentieth Century Fox ga je odlučila angažirati kao redatelja nadolazeće adaptacije filma Frankenstein. McGuiganov životopis ne oskudjeva dobrim projektima, primjerice tu su Lucky Number Slevin i Gangster Number One, filmovi vrijedni gledanja.

Kad je riječ o glumačkoj postavi, postoji velika mogućnost da će se u filmu pojaviti i Harry Potter. Naravno, riječ je o Danielu Radcliffeu koji je izrazio spremnost preuzeti ulogu Igora – glavnu ulogu u filmu. Iz mnogih izvora stižu informacije da su pregovori u tijeku te da su u završnoj fazi.

Još uvijek nije objavljen datum izlaska novog Frankenstein filma, no obožavatelji serije Sherlock se nadaju kako će McGuigan pronaći vremena u svom rasporedu kako bi režirao još poneku epizodu Sherlocka prije nego započne rad na novom projektu.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!