FilmoviKinoVijesti

“Slomljeni grad” u multipleksima CineStar od četvrtka

Slomljeni-grad-Russell-Crowe-Catherine-Zeta-Jones

Russell Crowe, Mark Wahlberg i Catherine Zeta-Jones su zvijezde koje glume u inte­ligentnom, kriminalističkom trileru “Slomljeni grad”. Ovaj zanimljivi triler od četvrtka počinje igra­ti u multipleksima CineStar. Russell Crowe glumi moćnog gradonačelnika New Yorka. Po­pulist je koji voli elitistički životni stil i ne očekuje ništa manje. Poznato je da moć korumpira, te je zanimljivo promatrati čovjeka koji vjeruje da je njego­va korumpiranost benigna jer služi višem cilju.

Mark Wahlberg glumi bivšeg njujorškog policajca koji je volio svoj posao i dobro ga je obavljao, dok u jednoj istrazi ubojstva nije otišao predaleko. Danas radi kao privatni detektiv s mizernom zaradom. Gradonačelnik ga angažira jer sumnja da ga supruga (Catherine Zeta-Jones) vara s ljubavnikom i zabrinut je za svoj re-izbor. Gradonačelnikov poziv pruža bivšem policajcu šansu za povratak značke i oružja. Počinje istraživati i shvati da je priča daleko složenija od običnog preljuba i tad počinje rat između njega i gra­donačelnika.

Slomljeni-grad-Mark-Wahlber

Slomljeni-grad-nesreca

Izvor: Blitz PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!