Naslovnica » Filmovi » Video: Posjet Bad Robot Productions studiju

Video: Posjet Bad Robot Productions studiju


bad-robot-logo

Bad Robot Productions, američki studio poznat po nizu uspješnih TV serija i filmova, otvorio je vrata svojeg ureda i pokazao kako se spajanjem vrhunskih umjetnika i najsuvremenijih tehnologija impresivno brzo mogu stvarati novi sadržaji. Studio koji je osnovan 1998. godine do danas potpisuje serije niz serija i filmova, od koji su poznatiji Alias, Izgubljeni i Fringe, te filmove poput Cloverfielda, Zvjezdanih Staza (2009.), Super 8 i Nemoguće Misije: Protokol Duh, a popularnosti kompanije definitivno neće štetiti nadolazeći SF naslovi Zvjezdane Staze: U Tami i Ratovi Zvijezda: Epizoda VII.

Zanimljiv video u trajanju od 20 minuta mnogo će korisnih informacija otkriti o tome kako se brzo mogu stvarati kvalitetni sadržaji, te koji se softverski alati pritom koriste. Mogućnost da se produkcija odvija pod istim krovom omogućuje laku kontrolu nad različitim aspektima sadržaja na kojem se trenutno radi – u konkretnom slučaju za primjer je uzet aktualan novi nastavak Zvjezdanih Staza. Pogledajte kako urednici kreiraju 5.1 zapise u Media Composeru, te koje posebne elemente koristi vlasnik kompanije J.J. Abrams.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Bad robot radi solidne filmove, ali niti jedan me nije oduševio. Sad će surađivat s Disneyem i Lucasfilmom na novim SW.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*