Audio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

Samsung će predstaviti Evolution Kit za svoje Smart TV televizore na CES sajmu u Las Vegasu

samsung-evolution-kit

Samsungov misteriozni utor smješten na poleđini mnogih Smart TV modela iz 2012. godine napokon će će biti službeno predstavljen na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu. Za razliku od softverskih nadogradnji koje mogu donijeti optimizacije i nove značajke, Samsungova Smart Evolution ideja omogućuje hardversku nadogradnju i pretvaranje starog u novi model bez potrebe za kupovinom cijelog novog televizora.

Uz pojačanje u snazi procesora i grafičkog podsustava, Evolution kit će omogućiti i poboljšano upravljanje glasom i pokretima, a koje će proizvođač i ove godine snažno promovirati na svojim Smart televizorima. Prema prezenaciji koju je predstavnik kompanije održao na HDTV Shootout natjecanju najboljih televizora 2012. godine u prostorijama američkog Value Electronicsa, Evolution kit će omogućiti nadogradnju modela koji su čak 4 godine stari, počevši od 2012. godine. Drugim riječima, vlasnik prošlogodišnjeg ES8000 modela će moći 2016. godine kupiti aktualni Evolution kit i time iskoristiti najnovija hardverska i softverska poboljšanja na televizoru koji bi inače sasvim jasno bio opisan kao zastario.

samsung-evolution-years

Jedna jedina do sada objavljena fotografija Evolution kita pokazuje tek jednumalu crnu kutijicu koju simpatična prezenterica drži u ruci, pokazujući drugom rukom kako će korisnici Evolution kita također dobiti i najnoviju verziju Smart TV platforme, a koja bi inače bila isključivo dostupna na novim televizorima.

U svakom slučaju drago nam je vidjeti da je Samsung održao obećanje i da će vlasnici prošlogodišnjih televizora moći iskoristiti najnovije mogućnosti i poboljšane performanse u radu sustava.

es8000-evolution-kit
Evolution kit naljepnicu s poleđine Samsung televizora za 2012. godinu ćemo napokon moći odlijepiti.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!