3DBlu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Continental-Film-Blu-ray-DVD

Za sredinu zadnjeg mjeseca u godini, Continental Film nam je pripremio tri nova Blu-ray/DVD izdanja. Više informacija u nastavku..

Zvončica i tajna krila (DVD izdanje)
Sinkronizirano

Redatelji: Roberts Gannaway i Peggy Holmes

Disney vas poziva na nevjerojatno putovanje u čudesan novi svijet. Vilama iz Vilinske doline, pristup zimskoj šumi je izričito zabranjen. Pojavom misteriozne sile koja povuče Zvončicu preko granice u taj nepoznati svijet, ona otkriva tajnu koja će joj promijeniti život zauvijek. Zvončica susreće vilu mraza po imenu Zimčica, jedinu vilu koja može pomoći otključati tajna krila. Uz zabavu i smijeh između dvije vile će nastati čarobna povezanost koja će ih dovesti do zapanjujućeg otkrića… Otkrit će da su njih dvije više od prijateljica, one su sestre! Kad Vilinska dolina bude ugrožena, ovaj savršeni par će morati udružiti snage kako bi spasio njihova dva svijeta. Disneyjev film Zvončica i tajna krila će vas uvjeriti u snagu prijateljskih i sestrinskih veza čija će neraskidivost promijeniti Vilinsku dolinu zauvijek.

Susjedi treće vrste (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Akiva Schaffer
Uloge: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade

Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill i Richard Ayoade odnose muško prijateljstvo na urnebesne nove razine u ovoj fantastičnoj komediji bez kočnica koja će biti humorističnija pri svakom novom gledanju! U miran gradić Glenview, država Ohio došla je nevolja. Zbog toga se etvorica malogra ana udružuju, naoružani svjetiljkama, walki-talkiejima i elegantnim novim jaknama kako bi spasili svoje susjedstvo. Ali momci će naići na puno više nego što su očekivali nakon što otkriju urotu vanzemaljaca koji pokušavaju uništiti Zemlju pa će ovi smotani heroji Glenviewa ostati jedina nada za spas kvarta – i svijeta – od potpune kataklizme!

Abraham Lincoln: Lovac na vampire (3D Blu-ray, Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Timur Bekmambetov
Uloge: Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead

Vizionarski filmaši Tim Burton i Timur Bekmambetov predstavljaju ovaj instinktivan, obećavajući triler temeljen na književnoj uspješnici autora Setha Grahama-Smitha. Benjamin Walker zadivljujuće glumi Abrahama Lincolna koji mora riskirati svoj status Predsjednika, svoju obitelj, a i sam život kako bi zaštitio Ameriku od krvožednih vampira. Predvođeni dijaboličnim Adamom (Rufus Sewell), zlobna stvorenja planiraju urotu protiv vlastite nacije—američkih građana! Gurnut u epsku borbu protiv nakaradnih (ne)mrtvih ubojica, Lincoln će se morati osloniti na one koji ga okružuju. Ali nije jasno kome može vjerovati u ovoj fantastičnoj avanturi prepunoj neočekivanih obrata, pulsirajuće akcije i spektakularnih efekata!

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

6 komentara

  1. Možete li priupitati CF koje je sljedeće dijamantno izdanje od Disneyja, jer se više ne zna tko pije, a tko plaća?

    I planiraju li lokalizirati još koji stari Disney klasik na hrvatski tijekom ove godine – možda Mulan?

    1. Bok, evo odgovora:
      “Prvo sljedeće dijamandno izdanje će biti Mala Sirena koje će biti sinkronizirano na hrvatski.

      U razgovorima smo trenutno da do kraja godine pustimo i Knjigu o Džungli dijamantno izdanje, također sinkroniziranu.”

  2. Opa, puno hvala na odgovoru!
    Dakle, dva dijamantna izdanja ove godine u jesen, vjerojatno smo zato propustili izdanje koje sada slijedi u drugom mjesecu svugdje, no ne i u Europi – Petar Pan!

    Bilo je nelogično 2007. kada su bila isto dva tada platinasta izdanja (bivša linija koju je naslijedila trenutna dijamantna) – Petar Pan i Knjiga o džungli, oba raskošna izdanja na dva diska, ali nijedno nije sinkronizirano. Jer od 2003. sinkronizirali su sva platinasta izdanja, a samo nisu ova iz 2007. da bi ponovno počeli sinkronizirati sljedeće godine, od 2008. Šteta za tu malu stanku. Ali 2008. dolazi i Knjiga o džungli 2 – loši noviji nastavak kojeg sinkroniziraju, pa mi nije jasna ta logika da vječiti klasik ne sinkroniziraju, a lošu kopiju da.

    Isto tako, Aladin se ne spominje nigdje :(

  3. Mala sirena 3D u kinima otkazana :(

    Nakon uspjeha Kralja lavova na kino-blagajnama, i dva 3D razočarenja – “Potraga za Nemom” i “Čudovišta iz ormara” nisu zadovoljila Disneyjeve čelnike.

    http://www.latimes.com/entertainment/envelope/cotown/la-et-ct-disney-cancels-little-mermaid-3d-pirates-5-2015-20130114,0,6139988.story

    Šteta, baš sam se nadao pogledati ju u kinu, kao i Kralja lavova prije dvije godine.

    Pa stoga nekako sumnjam da ćemo dobiti dva dijamantna izdanja ove godine u jesen, pretpostavljam dobit ćemo samo Knjigu o džungli, to su već objavili iz njemačkog predstavništva Disneyja.

    Sada imamo i službeno dvije dijamantne linije:
    1) američku originalnu (Petar Pan je dio linije, u jesen dobivaju Malu sirenu)
    2) europsku (koja ne prati američku, pa tako Petar Pan nije dio linije, a u jesen dobivamo Knjigu o džungli)

    Ne znam zašto im je trebalo ovo razdvajanje :(

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!