FilmoviKinoVijesti

Hugh Jackman postao članom Hollywoodske staze slavnih

Hugh-Jackman-Les-Miserables

Australski glumac Hugh jackman, poznat po glavnim ulogama u filmovima poput X-mena, Van Helsinga i drugih, dobio je zvijezdu na Hollywoodskoj stazi slavnih, na 6931 Hollywood Boulevard.

Ulogom u filmu “Jadnici” (Les Miserables), Hugh Jackman je pod redateljskom palicom oskarovca Toma Hoopera (Kraljev govor) ostvario izuzetan uspjeh, čime je oduševio kritiku i publiku diljem svijeta. Radi se o revolucionarnoj priči u kojoj se bivši zatvorenik Jean Valjean (Jackman), nakon odsluženja kazne u zatvoru (gdje se našao zbog krađe kruha kako bi prehranio svoju obitelj), pokušava vratiti normalnom životu i povratiti nekadašnji ugled.

Hugh-Jackman-dobio-Zvijezdu

Uz Jackmana gledat ćemo oskarovca Russell Crowea u ulozi strogog policijskog inspektora Javerta, a glavnu postavu upotpunjuju Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen i Helena Bonham Carter. O popularnosti samog mjuzikla dovoljno govore podaci da ga je do sada pogledalo preko 60 milijuna ljudi u 42 zemlje i na 21 jeziku diljem svijeta te već 27 godina obara sve rekorde gledanosti.

Les_Miserables

U kinima diljem Hrvatske od 24. siječnja.

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!