Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » AOC myStage monitor dizajniran za besprijekorno multimedijsko iskustvo

AOC myStage monitor dizajniran za besprijekorno multimedijsko iskustvo


e234fi

Novi myStage monitor, s ugrađenim podnožjem i univerzalnim priključkom za iPhone i iPad, korisnicima nudi još veću kvalitetu uživanja u omiljenim video sadržajima, slikama i glazbi, direktno s Apple uređaja – Inovacija dolazi iz AOC–a,  jednog od vodećih brendova na tržištu monitor… 

 Zagreb –  Za sve koji smatraju da monitori nisu dovoljno napredni za današnje multimedijske zahtjeve, dolazi inovacija u obliku myStage monitora, jednog od vodećih brendova na tržištu monitora, AOC–a . Ovaj monitor oznake e2343Fi sastavni je dio posebno dizajnirane linije uređaja koja obećava nove uzbudljive mogućnosti ljubiteljima mobilnih aparata. Imajući na umu multimedijsko okruženje u kojem živimo, myStage monitor prilagođava se tehnološkim trendovima pružajući korisnicima povezivanje s iPhone ili iPad uređajima i uživanje u mnogo boljoj kvaliteti audio i vizualnih sadržaja.

Najzahtjevniji ljubitelji video igrica imat će od sada mogućnost iskusiti prvorazredni doživljaj sadržaja, koji omogućuje ogroman ekran dijagonale od gotovo 60 cm, HD rezolucija uz vrijeme odziva od 2 ms, dinamički kontrast 50.000.000 : 1 i mogućnost prikaza 16,7 milijuna boja. Dodatno uživanje u omiljenim sadržajima s mobilnih uređaja, myStage monitor omogućava i time što pruža opciju uvećanja slike s iPhone zaslona čak i do 37 puta.

e2343Fi

Tanak i elegantan dizajn ekrana postignut je premještanjem svih konektora i dodataka u podnožje monitora, gdje se nalaze VGA i HDMI video ulazi te ugrađeni stereo zvučnici snage 10 W. Na taj način se ovaj monitor, pored naprednih tehnologija, izdvaja po sofisticiranom dizajnu, prigodnom za svaki životni ili poslovni interijer.

Ono što se ne vidi golim okom je održivost uređaja uz ekološki prihvatljiv LED Full HD monitor s pozadinskim osvijetljenjem koji ispunjava standarde odgovornosti prema prirodnom okolišu. Na kraju, monitor zadržava i svoju prvobitnu funkciju, obzirom da ekran može nesmetano funkcionirati i bez dock podnožja koje omogućava multimedijsko povezivanje. Uzimajući u obzir da ova inovativna linija pruža svim ljubiteljima mobilnih aparata pokretljive opcije za zabavu i posao, od myStage monitora može se očekivati multimedijsko iskustvo koje je ograničeno isključivo vašom maštom, a nikako zaslonom računala.

myStage monitor može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena je sljedeća:

 • e2343Fi – 1699 Kn


O Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Jedan komentar

  1. Zanimljiv monitor, posebno za vlasnike Appleovih proizvoda ;).

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*