FilmoviKino

U kinima: Silent Hill Otkrivenje 3D – pripremite se za 3D vožnju kroz pakao…

silent-hill-header

Već godinama Heather Mason i njen otac Harry bježe od opasnih sila koje ne razumiju. Tik pred njen osamnaesti rođendan, progonjena strašnim noćnim morama i nestankom oca, Heather otkriva da nije osoba koja misli da je i ta ju spoznaja vodi u demonski svijet gdje je suočena  s time da bi mogla zauvijek ostati zarobljena u Silent Hillu.

SILENT HILL: OTKRIVENJE 3D zasnovan je na slavnoj horor video igri korporacije Konami, no film je prešao u drugu dimenziju s odličnom pričom za velike ekrane. Ovaj će film privući sasvim nove gledatelje, i one koji nisu gledali prvi dio. Osim jezive atmosfere film ima i osobnu notu koju će svi prepoznati, posebno oni upoznati sa svijetom SILENT HILLA, a i oni koji tek ulaze u njega. Samuel Hadida producirao je oba SILENT HILL filma, kao i serijal RESIDENT EVIL. Napominje: „SILENT HILL se razlikuje od svih igara. To je divno umjetničko djelo koje se igra s našim osjećajima i percepcijom na neviđen način. Svaki igrač doživljava nešto drugo: radi se o sudbini, tajnama i zlu u nama. Vjerujemo da filmom SILENT HILL: OTKRIVENJE 3D isto nudimo filmskoj publici.”

Pogledajte video iz filma i zavirite u strašni svijet Silent Hilla – od ovog tjedna u kinima!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!