Audio-video uređajiVijesti

Logitech Z553 – novi 2.1 komplet zvučnika jedinstvenog dizajna i kvalitetnog zvuka

logitech-z553-header

Švicarski Logitech, kompanija poznata po inovativnih rješenjima u računalnom upravljanju i raznovrsnim audio/video rješenjima, na tržište je lansirala novi komplet zvučnika 2.1 konfiguracije.  Model iz “Z” serije, Z553, sastoji se od dva satelita i niskotonske jedinice, a namijenjen je korisnicima koji žele kvalitetan zvuk iz kompleta koji neće zauzeti previše mjesta u prostoriji, a da se ujedno može povezivati na sve popularne tipove uređaja na jednostavan način.  Komplet se očekuje tokom mjeseca na našem tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 969,00 kuna. Više detalja u nastavku.

ZAGREB, 3. listopada 2012. —  Logitech je predstavio nove zvučnike iz svoje linije zvučnika namijenjenih PC računalima – Logitech Z553 zvučnici. Krase ih kristalno čista akustika i snažan bas zvuk, te jednostavan i moderan dizajn kojim će dodatno uljepšati izgled vašeg životnog prostora.

Logitech Z553 zvučnici imaju dva satelita i down-firing subwoofer, te snagu (RMS) od 40 vata čime se postiže izuzetan zvuk za uživanje u omiljenoj zabavi. Uz pomoć RCA kabla i dva 3.5 milimetarska ulaza lako možete povezati do tri uređaja istodobno – PC računalo, Mac računalo, glazbeni ili DVD player, TV, igraću konzolu, smartphone uređaj ili drugo. Zvučnici imaju i prikladnu kontrolnu bazu za lakše upravljanje jačinom zvuka i razinom basova.

logitech-z553-satelites

Logitech Z553 zvučnici su izvrstan izbor za ljude koji vole dobru kombinaciju forme i sadržaja, a žele povećati audio iskustvo u manjem životnom prostoru“, izjavila je Danka Prah, regionalni sales i marketing manager. “Zbog svojeg elegantnog dizajna, izvrsnog zvuka te višestruke mogućnosti povezivanja novi Logitechovi 2.1 zvučnici zvučat će izvrsno u svakoj prostoriji vašeg doma.

Zbog kompaktna i promjenjiva dizajna poziciju zvučnika možete prilagođavati vlastitim potrebama.  Sateliti zvučnika sjede na metalnom postolju koje se može micati prema gore ili dolje ili postaviti na zid ukoliko to želite. Uz to, imaju kabel dugačak dva metra koji daje dodatnu mogućnost da zvučnike postavite baš na mjesto na koje biste htjeli.

Cijena i dostupnost

Logitech Z553 zvučnici se očekuju u Hrvatskoj u listopadu 2012. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 969,00 kuna. Za više informacija molim posjetite www.logitech.com  

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. baš lijepo futuristički dizajnirano.cijena je prihvatljiva.Darko jeste li osobno bili u prilici uvjeriti se u slušne kvalitete.kada su kod vas na testu?

    1. Da, dizajn je poseban i princip da svaki zvučnik stoji na stožastim nogama je novost koju se ne sjećam da sam vidio još s potpisom Logitecha. Uzorak mi još nije stigao, no trebao bi stići pa ću moći više reći o kvaliteti zvuka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!