Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novo Blu-ray/DVD izdanje ovoga tjedna [Continental Film]

Dark-Shadows

Za početak listopada Continental Film nam donosi jedno novo Blu-ray/DVD izdanje!


Sjene tame

Redatelj: Tim Burton
Uloge: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green

Od predivno iskrivljene mašte Tima Burtona, dolazi priča o Barnabasu Collinsu, poletnom aristokratu kojeg je ljuta ljubavnica pretvorila u vampira i pokopala na dva stoljeća. Nakon što izađe iz svog lijesa u svijet 1972. godine, vraća se u svoj nekoć veličanstven dom gdje pronalazi nekoliko preostalih, disfunkcionalnih potomaka obitelji Collins. Odlučnog da vrati svojoj obitelji prijašnju slavu, Barnabasa na tom putu sputava njegova bivša ljubavnica – zavodljiva vještica Angelique (Eva Green) – u ovoj “divljoj maštariji” (Sam Hallenbeck, NBC-TV).

Posebni dodaci na Blu-rayu:
Maksimalni filmski užitak—Pogledajte kako je briljantna imaginacija Tima Burtona i Johnnyja Deppa stvorila Sjene tame uz devet ekskluzivnih priloga o snimanju filma
Izbačene scene

Posebni dodaci na DVD-u:
Collinsovi: Svaka obitelj ima svog demona

Dark-shadows-Eva-Green

Dark-Shadows-Michelle Pfeiffer

Darko-Shadows-Ghost

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!