IFA - BerlinSajmovi elektronikeVijesti

IFA 2012: Video obilazak LG-jevog izložbenog prostora – OLED, 4K, 3D i puno pametnih televizora

lg-ifa-2012-oled

Korejski LG nije održao klasičnu konferenciju za novinare na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, već je organizirao obilazak izložbenog prostora s vodičem koji je isticao ključne značajke predstavljenih proizvoda. Pod sloganom “Above and Beyond“, LG je prezentaciju započeo impresivnim 3D videom na video zidu sastavljenom od 20 ekrana u širini i 7 u visini, nakon čega je uslijedio uvodni govor predstavnika kompanije i demonstracija najnovijih proizvoda. Kako je i bilo za očekivati, zvijezda prezentacije je bila LG-jev OLED TV.

Tokom obilaska predstavljeni LG-jev 55″ OLED TV koji proizvođač jednostavno opisuje kao “najbolji na svijetu 3D LG OLED TV”, zatim 84″ televizor Ultra HD (4k) LCD televizor čija je ovo europska premijera, čitav lineup modela koji su već dostupni na tržištu, te Smart TV i Cinema 3D značajke kojima su opremljeni LG-jevi televizori. U izložbenom prostoru su također bili i novi modeli monitora (uključujući i 21:9 modele), Google TV model televizora, te linijski Blu-ray snimači, reproduktori i kućna kina. Video obilaska možete pronaći u nastavku, a galeriju fotografija na našoj Facebook stranici.

Dio 1:

Dio 2:

Dio 3:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. baš lijepo što ste nam omogučili bar dio sajma da i mi vidimo.ima puno lipih stvari za vidit na prostoru LG.nije mi jasna jedna stvar Darko a,to je kamo se više gledalo u nove TV ili u tete pored TV.
    sva sreća da nisam ja bio čuka bi otkazala.

    1. Hvala kuhar, bila je i nama čast prisustvovati ovom i ostalim događanjima na IFA-i. Što se fokusa tiče, cure su bile kratko ispred televizora i to je trebalo iskoristiti ;). Inače, imam snimku kako cure instruira Korejanka da se stalno smiju i poziraju koliko god dugo treba. To se i vidi u snimci i na slikama ;)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!