Naslovnica » HD Televizija video » HD Televizija video #20: Philips konferencija za medije na IFA 2012 sajmu u Berlinu

philips-2012-tpvision

Philipsova konferencija za novinare održana je 30. kolovoza o.g. na IFA sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, te je HD Televizija bila pozvana od strane kompanije na prisustvovanje predstavljanju novih proizvoda i odabranim radionicama koje su tehnički detaljno pokrivale odabrana područja. Kompletnu konferenciju u video formatu možete pronaći u nastavku.

Konferenciju je otvorio g. Pieter Nota, direktor lifestyle sektora za potrošače, te najavio nova inovativna rješenja u cijelom spektru proizvoda koje kompanija nudi. Za prezentaciju novog sustava za pripremu hrane i kuhanje Philips je predstavio Home Cooker, proizvod koji je nastao u suradnji sa svjetski poznatim britanskim kuharom Jamieom Oliverom. Jamie je osobno demonstrirao kako je sustav jednostavan za uporabu pripremajući pred prisutnima i uz pomoć g. Note jednostavno pikantno jelo sa škampima. U idućem dijelu prezentacije g. Nota je predstavio nekoliko novih proizvoda iz segmenta potrošačke elektronike, a zatim je riječ dao g. Maartenu de Vriesu, direktoru TP Vision kompanije koja je 2. travnja 2012. potpisala ugovor s Philipsom oko preuzimanja 70% TV segmenta. Strah kako će ovo partnerstvo naštetiti imenu Philips g. de Vries je jasno opovrgnuo, ističići kako je TP Vision ovdje da ojača njegovo ime i raste, predstavljajući još konkurentnije proizvode na danas zahtjevnom tržištu televizora. Vrhunac prezentacije svakako je bilo predstavljanje najboljeg ovogodišnjeg modela, PFL9707 u veličinama od 46″ i 60″, no pokriven je bio i novi model serije 6900, a na kojem je naglasak na atraktivnom dizajnu i kompaktnim dimenzijama okvira i stalka. Više detalja o predstavljenim modelima 9000 i 6900 možete pronaći u našim ranijim člancima.

Kompletnu prezentaciju možete pronaći u četiri dijela u nastavku:

Dio 1  >>

Dio 2  >>

Dio 3  >>

Dio 4  >>

O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Nakon pročitanih stotine časopisa domaćeg i stranog podrijetla odlučuje pokrenuti stranicu s recenzijama hardvera, pczenith.com. Kasnije ljubav prema svojim inicijalima, odnosno tehnologiji visoke rezolucije postaje toliko jaka da krajem 2007. započinje s projektom HD Televizije, a koju i danas radi s istim entuzijazmom. Uživa slušajući filmsku glazbu i glazbu iz računalnih igara, te vjeruje da tehnologija čini naše živote boljima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>