Naslovnica » Vijesti » White Light Consultations lansirao novu web stranicu

White Light Consultations lansirao novu web stranicu


wlc-online-website-launch

WLC je nezavisna konzultantska tvrtka osnovana 2008. godine u Njemačkoj, koncentrirana na optimizaciju video proizvoda. Kao poveznica između filmske i televizijske, te industrije potrošačke elektronike, WLC daje podršku i stručne savjete proizvođačima televizora i zaslona u cijelom svijetu kako bi proizveli uređaje koji će zadržati originalnu formu filma i videa, osiguravajući tako izvorni užitak koji je zamislio autor. Osnivača i direktora tvrtke, gospodina Marcela Gonsku smo imali čast upoznati na Toshibinom predstavljanju 55ZL2 4K 3D televizora u lipnju, te nam je drago objaviti lansiranje nove internet stranice koja će još jasnije prezentirati aktivnosti i ciljeve WLC GmbH kompanije. Više detalja u službenom priopćenju za medije u nastavku, a sve zainteresirane za više detalja pozivamo da posjete novu web stranicu kompanije i pogledaju video koji ju izvrsno predstavlja.

WLC GmbH: Optimizacija proizvoda “Made in Germany”

WLC_Gonska_Marcel

Već više od četiri godine, WLC GmbH, na čelu s njihovim menadžerom i vlasnikom Marcelom Gonskom, radi na području optimizacije proizvoda za internacionalnu klijentelu TV producenata i njihovih asistenata, s naglaskom na implementaciju standarda kvalitete i promocije proizvođača. Kompanija navodi kako posebne probleme u prilagodbi i zadovoljavanju europskih kupaca imaju azijski proizvođači, djelomično zbog vremenski ograničenja, djelomično zbog nedostatka znanja i iskustva o takvom tržištu.

Upravo je u takvim slučajevima WLC nezamjenjiv – njihov model temeljen na tri kategorije – R&D, MARCOM i Treninzi & Edukacija – omogućuje da kompanije razviju odlične proizvode i da ih uspješno prezentiraju na tržištu. Sve je to temeljeno na njihovim odlični testnim rezultatima.

15. kolovoza 2012. godine, WLC je lansirao novu internet stranicu kojom je još bolje prezentirao tim, mogućnosti, filozofiju i usluge. Posjetite  www.wlc-online.net za više informacija i detaljan video o svim WLC servisima.

paragraph-separator-divider

HD Televizija želi cijelom WLC timu mnogo uspjeha u daljnjem radu, te se veselimo nastavku suradnje!


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*