FilmoviFoto HDKinoVijesti

Galerija fotografija: Step Up 4 3D – vrući plesni ritmovi uskoro u kinima

step-up-4d

Step Up 4 četvrti je film plesnog i romantičnog serijala Summit Entertainmenta koji donosi 3D akciju, seksi Miami i grupu vatrenih mladih ljudi koji ulicama daju ono što najbolje znaju – PLES! Prijatelji iz djetinjstva Sean (Ryan Guzman) i Eddy (Misha Gabriel) konobare u šminkerskom hotelu Dimont kojeg vodi nemilosrdni Bill Anderson (Peter Gallagher). U slobodno vrijeme vode “The Mob”, grupu plesača, glazbenika i umjetnika koji zadivljuju grad svojim iznenadnim pojavljivanjem i još bržim nestajanjem.

Privlače pažnju Andersonove kćeri Emily (Kathryn McCormick) koja je i sama talentirana plesačica. Otac želi da ona dobije “pravi” posao, a ona u međuvremenu radi za njega i nada se mjestu u prestižnoj Wynwood Dance Company. Pretvaraju li se prijateljstva u ljubav i partnerstvo u ludim plesnim noćima pogledajte u kinima!

Najbolji svjetski koreografi radili su na ovom filmu i priuštili vam  najuzbudljiviji plesni spektakl, u 3D-u!

[youtube id=”aEasHztgvh8″ w=”600″ h=”337″]

Osnovne informacije:

  • U glavnim ulogama Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Misha Gabriel, Cleopatra Coleman, Stephen “tWitch” Boss, Tommy Dewey i Peter Gallagher
  • Scenarij: Amanda Brody na temelju likova: Duane Adler
  • Režija: Scott Speer
  • Producenti: Adam Shankman, Jennifer Gibgot, Patrick Wachsberger i Erik Feig
  • Trajanje filma: 97 minuta
  • Oznaka PG-13

Galerija fotografija:

step-up-4d-1

step-up-4d-2

step-up-4d-3

step-up-4d-4

step-up-4d-6

step-up-4d-7

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!