FilmoviKinoVijesti

Objavljen prvi službeni trailer za najnoviji film o James Bondu – Skyfall

James-Bond_Skyfall

Skyfall je čak dvadeset i treći film o legendarnom tajnom agentu 007 i kao takav predstavlja daleko najduži filmski serijal u povijesti kinematografije.

Redatelj filma je dobitnik nagrade Oscar Sam Mendes (Vrtlog života, Put do uništenja, Revolutionary Road), a ulogu James Bonda po treći će puta odigrati Daniel Craig (Prkos, Muškarci koji mrze žene).

U samom filmu Bondova lojalnost agentici M (Dench) doći će na kušnju nakon što ju počne sustizati vlastita prošlost. Poslije napada na MI6, agent 007 morat će pronaći i uništiti prijetnju. Scenarij za film napisali cu Neal Purvis, Robert Wade i John Logan.

Roger Deakins nalazi se iza kamere (čak devet puta nominiran za nagradu Oscar) koji je s Mendesom prethodno radio na filmovima Gušteri i Revolutionary Road. Scenograf filma je također dobitnik nagrade Oscar Dennis Gassner (radio scenografiju za film Zrno utjehe, a surađivao s Mendesom na njegovim filmovima Put do uništenja i Gušteri). Montažer filma je Stuart Baird koji je, između ostalih, radio i na filmu Casino Royale. Kostimografkinja je Jany Temime čiji dosadašnji radovi uključuju filmove iz serijala Harry Potter i Djeca čovječanstva.

U Hrvatskoj film sa svojom službenom kino distribucijom kreće 1. studenog 2012. godine, a sada slijedi službeni trailer:

[youtube id=”24mTIE4D9JM” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!