Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Philips televizori od sada u ponudi tvrtke Europatrade

Philips televizori od sada u ponudi tvrtke Europatrade

europatrade-header-philips

Tvrtka Europatrade, ekskluzivni uvoznik za Sharp i najveći distributer Samsung i LG proizvode u Hrvatskoj proširila je ponudu i na Philips televizore. Europatrade će tako uz modele korejski i japanskih proizvođača ponuditi i televizore nizozemske tvrtke Royal Philips Electronics, odnosno tvrtke TP Vision čije vlasništvo se dijeli između Philipsa i kineskog TPV Technology Limiteda s udjelom 30% – 70%. Philipsovi televizori godinama slove kao solidni modeli vizualno atraktivnog dizajna, te kvalitetnih značajki slike radi koje osvajaju brojne nagrade.

Prvi dojmovi ovogodišnjih modela pokazuju nastavak kvalitetnog prikaza uz dodatno proširenje novim funkcijama u odnosu na prošlogodišnje modele, stoga se veselimo ostvarenoj suradnji s tvrtkom Europatrade i testiranju novih Philipsovih televizora. Dva ovogodišnja modela će biti recenzirana već idući tjedan na stranicama HD Televizije.

europatrade-logo-philips

Osim u maloprodaji, Philipsovi televizori će biti dostupni i u veleprodaji. Više o tvrtki Philips i njihovima proizvodima potražite na www.philips.hr

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-49-nu7172-header

Samsung 49NU7172 (NU7100) Ultra HD Tizen OS 4.0 TV – recenzija

Nakon LG-jevog C8 OLED TV-a, na test nam je stigao predstavnik Samsungove NU7100 serije – model ...

e7-ez950-test

LG OLED55E7N i Panasonic TX-55EZ950E – usporedba OLED televizora (video)

Među zadnjim televizorima koje ćemo testirati za 2017. godinu, našla su se dva OLED televizora ...