Audio-video uređajiVijesti

Samsung: kineski i japanski proizvođači televizora će konkurirati u OLED segmentu tržišta

Samsung-OLED

U intervjuu s Korea Times magazinom, Samsungov izvršni direktor za OLED poslovanje naglasio je da će kineski i japanski proizvođači televizora konkurirati Samsungu u tom segmentu.

Cho Soo-in, izvršni direktor Samsung Mobile Display sektora koji kontrolira razvoj i produkciju OLED-a, ne osjeća se sigurno kad je riječ o tvrtkinoj poziciji u OLED segmentu tržišta. Unatoč činjenici da Južnokorejski Samsung i LG lansiraju 55-inčne OLED televizore kasnije u ovoj godini, Cho Soo-in je i dalje zabrinuti, iako niti jedan od japanskih proizvođača televizora – Sony, Panasonic, Sharp i Toshiba – nije još predstavio svoju OLED postavu.

Iako su relativno nekonkurentni, samsungov izvršni direktor očekuje vidjeti prve kineske OLED panele u 2013. godini, te uz pomoć kineske Vlade, očekuje veliku konkurentnost od njih na tržištu.

Hoće li tranzicija iz LCD u OLED tehnologiju doista promijeniti konkurentnost na tržištu televizora ili je Samsung nepotrebno zabrinut, saznat ćemo u bliskoj budućnosti.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!