Vijesti

Microsoft započeo isporuku specijalnog izdanja Xbox 360 konzole u bijeloj boji

Microsoftov-bijeli-Xbox-360

Američka multinacionalna kompanija za računalni softver Microsoft započela je isporuku Xbox 360 4GB Kinect konzole u bijelom izdanju.

Paket uključuje bijeli Kinect i bijelo obojane kontrolere koji se ne razlikuju u potpunosti od klasičnog Xbox 360 dizajna (stražnja strana je bijela umjesto siva). Osim toga, paket uključuje i kopije igara Kinect Adventures i Kinect Sports te tromjesečnu pretplatu na Xbox Live Gold. Cijena Paketa u Americi iznosi cca 1700 kn.

Možemo se samo nadati da zbog bijele boje Apple neće tužiti Microsoft.

[youtube id=”sg8vDLLOE3A” w=”600″ h=”337″]

Izvor: TechPowerUp

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Cuj gluposti, tuziti radi bijele boje, e sada su svi koji voze bilele aute nadrljali ima da ih tuzi apple, koji idiotizam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!