Home » Digitalna televizija » Digitalna televizija u Hrvatskoj » B.net » B.net videoteka obogaćena sa stotinjak filmova priznatih filmskih studija

B.net videoteka obogaćena sa stotinjak filmova priznatih filmskih studija

Digitalna videoteka B.neta danas je obogaćena sa stotinjak filmova popularnih filmskih studija 20th Century Fox, Sony Pictures i Paramount Pictures, čineći je jednom od atraktivnijih usluga na tržištu.

„Ova suradnja s 20th Century Fox, Sony Pictures i Paramount Pictures u narednim će mjesecima biti zaslužna za daljnje znatno povećanje filmske ponude u B.net Videoteci, čineći je jednom od najbolje opremljenih na tržištu. Dodatne usluge poput ove, i naš kontinuirani rad na tome da korisnicima omogućimo praćenje najatraktivnijih sadržaja dostupnih u svijetu, znatno povećavaju vrijednost naših usluga za B.net korisnike“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave B.neta.

Aktualni filmski naslovi spomenutih studija od danas su dostupni u novom katalogu “Premijere” dok su njihovi stariji filmovi smješteni u već postojećim katalozima. Iznajmljivanje filmova kreće se po cijenama od 15 kn za aktualne, odnosno 12 kn za starije filmske naslove.

Izvor: B.net PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Panasonic-TV-EX700

20th Century Fox, Panasonic i Samsung sklopili partnerstvo za HDR10+

20th Century FOX, Panasonic Corporation i Samsung Electronics obznanili su danas sklapanje partnerstva s ciljem ...

AOC_IDR-Advert

Dan Nezavisnosti se vraća na velike ekrane s modernim AOC monitorima

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. ...