Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Sony mudro potiče Božični shopping svojih televizora

Sony mudro potiče Božični shopping svojih televizora


Sony Electronics objavio je anketu prema kojoj je prilično velik postotak Amerikanaca nezadovoljno svojim trenutnim televizorima.

To je idealna vijest za ovog svjetskog proizvođača televizora koji se itekako nada da će se upravo njegovi modeli televizora kupovati za blagdane, stoga bi rezultati ankete trebali bi biti prilično jasni.

Međutim, istraživanje je provedeno na 2.000 odraslih Amerikanaca od strane istraživačke kompanije Harris Interactive te nudi još neka zanimljiva otkrića:

  • 62% građana provede tri sata ili više sa svojim televizorima
  • 53% bi “prekinulo” sa svojim trenutnim televizorom da uspiju pronaći neki drugi model s boljim značajkama
  • 32% je nezadovoljno veličinom televizora
  • 31% je “osramočeno” starošću svoga televizora
  • 26% naglašava da im trenutni televizor ne zadovoljava potrebe

Može se osjetiti “romantično” ozračje u ovoj anketi koje nije slučajno, jer čini se da Sony očajnički pokušava povezati kupnju novog televizora za blagdane s klasičnim prekidanjem veze s bliskom osobom prije Božića. Drugim riječima, Sony želi ohrabriti kupce televizora da “prekinu” sa sadašnjim televizorom i počnu “istraživati” nove mogućnosti tijekom blagdana. Hoće li ljudi shvatiti Sonyjev mig i tražiti baš po Sony dučanima nove televizore, vrijeme će pokazati.

Izvor: TVPredictions


O Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*