Naslovnica » Vijesti » 3D » Martin Scorsese oduševljen 3D tehnologijom

Martin Scorsese oduševljen 3D tehnologijom


Hugo, film legendarnog redatelja Martina Scorsesea dobiva mnogo pozitivnog feedbacka čak i prije službenog lansiranja ovoga petka u Engleskoj, a s obzirom da je sniman u 3D-u, Scorsese objašnjava koliko je fasciniran ovom tehnologijom.

Cameronov film Avatar zaslužan je za Scorseseovu oduševljenost 3D-om:

„Bilo je nešto nevjerojatno u vizualnoj predodžbi u Avataru, Cameron je veliki inovator i vođa u kinematografiji. On je učinio 3D prihvatljivim i od tog trenutka, shvaćan je ozbiljno.“

Scorsese potiče i hvali sve ostale režisere u filmskoj industriji koji koriste 3D tehnologiju i naglašava da se ta tehnologija ne mora ograničavati samo na znanstveno-fantastične filmove, već na sve filmske žanrove u kojima se želi kroz treću dimenziju dodatno naglasiti radnja filma.

Obzirom na sve manju popularnost 3D-a, pitanje je koliki će uspjeh polučiti Scorseseov film Hugo i hoće li slavni redatelj nastaviti raditi filmove u 3D tehnologiji.

[youtube id=”MbFrqRaEjtI” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek


O Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Jedan komentar

  1. Sada si me napalio pa moram kupiti sve 3D…..

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*