3DVijesti

Martin Scorsese oduševljen 3D tehnologijom

Hugo, film legendarnog redatelja Martina Scorsesea dobiva mnogo pozitivnog feedbacka čak i prije službenog lansiranja ovoga petka u Engleskoj, a s obzirom da je sniman u 3D-u, Scorsese objašnjava koliko je fasciniran ovom tehnologijom.

Cameronov film Avatar zaslužan je za Scorseseovu oduševljenost 3D-om:

„Bilo je nešto nevjerojatno u vizualnoj predodžbi u Avataru, Cameron je veliki inovator i vođa u kinematografiji. On je učinio 3D prihvatljivim i od tog trenutka, shvaćan je ozbiljno.“

Scorsese potiče i hvali sve ostale režisere u filmskoj industriji koji koriste 3D tehnologiju i naglašava da se ta tehnologija ne mora ograničavati samo na znanstveno-fantastične filmove, već na sve filmske žanrove u kojima se želi kroz treću dimenziju dodatno naglasiti radnja filma.

Obzirom na sve manju popularnost 3D-a, pitanje je koliki će uspjeh polučiti Scorseseov film Hugo i hoće li slavni redatelj nastaviti raditi filmove u 3D tehnologiji.

[youtube id=”MbFrqRaEjtI” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!