Naslovnica » Filmovi » Sony se predbilježio za film Assassin Creed

Sony se predbilježio za film Assassin Creed


Francuska izdavačka kuća za video igre UbiSoft odlučila je progurati svojih nekoliko ključnih igara prema filmovima. Tako je bilo za očekivati da će popularna igra Assassin’s Creed biti na vrhu liste potencijalnih filmova.

Prema časopisu Variety, UbiSoft je pri kraju sklapanja ugovora sa Sonyjem za snimanje filma na temelju ove popularne video igre, ali je pitanje kada će se to snimanje ostvariti.

Na kraju krajeva, Sony već snima filmove na temelju igara inFAMOUS i Uncharted, tako da je pitanje vremena kada će Assassin’s Creed dobiti zeleno svijetlo za konkretno snimanje.

Filmovi koji se temelje na video igrama postaju sve popularniji i vjerujemo da će Assassin’s Creed još pridonijeti toj popularnosti.

Izvor: Den of Geek


O Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*