Home » Filmovi » Najubojitije oružje britanske tajne službe ruši rekorde na kino blagajnama

Najubojitije oružje britanske tajne službe ruši rekorde na kino blagajnama

Johnny English definitivno ponovno jaše i postavlja novi nacionalni rekord svojim najvećim otvaranjem svih vremena u Velikoj Britaniji – uzletio je na broj 1 box officea i zaradio impresivnih 4.960.000 € tijekom vikenda.

Potukavši filmove “Bean”, “Johnny English” i “Mr. Bean na praznicima”, “Johnny English ponovno jaše” ima najbolje kino otvaranje u karijeri Rowana Atkinsona. U Hrvatskoj ne stoji ništa lošije, već četvrti tjedan suvereno vlada brojem 1 na našim kino blagajnama.

U najnovijoj avanturi, ovaj najneočekivaniji obavještajac mora zaustaviti grupu međunarodnih ubojica prije nego oni uklone svjetskog vođu i prouzroče globalni kaos. Tijekom godina dok nije sudjelovao u mreži MI7, vrhunski špijun usavršavao je svoje jedinstvene vještine u udaljenom predjelu Azije. No, kad njegovi nadređeni saznaju da se sprema ubojstvo premijera Kine, moraju “uloviti” svojeg neobičnog agenta. Svijet ga ponovno treba i Johnny English se vraća u akciju. Sve svoje sposobnosti i najsuvremenije uređaje mora iskoristiti da bi razotkrio konspiraciju koja se proteže kroz KGB, CIA i čak i MI7, uz svega nekoliko dana na raspolaganju.

Film je u redovnoj distribuciji u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

[youtube id=”qXQSfSu1Y0s” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

3 komentara

  1. Legenda, nema jaceg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

CineStar preuzeo multipleks u Centru Kaptol

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem ...

star-wars-sila-se-budi

Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u ...