FilmoviKinoVijesti

Goran Višnjić u Fincherovom filmu “Muškarci koji mrze žene”

David Fincher donosi nam novi film “Muškarci koji mrze žene” (Girl with the Dragon Tattoo) koji će sa svojom službenom kino distribucijom u Hrvatskoj započeti krajem ove godine. U filmu jednu od uloga glumi i naš Goran Višnjić koji se prvi put pojavljuje u najavi za film.

Muškarci koji mrze žene filmska je adaptacija istoimenog književnog best-sellera te remake istoimenog švedskog filma iz Millennium trilogije koja se kod nas može nabaviti na DVD-u. Američku verziju režirao je priznati David Fincher (Društvena mreža, Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Zodijak, Se7am), a u filmu su glavne uloge ostvarili Daniel Craig, Rooney Mara, Goran Višnjić, Stellan Skarsgard, Robin Wright i Christopher Plummer.

Radnja filma vrti se oko Mikaela Blomkvista novinara koji se bavi istraživačkim novinarstvom (Craig) kojeg unajmljuje Henrik Vanger (Plummer) kako bi pronašao davno nestalu Harriet Vanger. U potrazi će mu pomoći problematična, ali izrazito spretna kompjuterska hakerica Lisbeth Salander (Mara) kako bi razriješili misterij.

Film “Muškarci koji mrze žene” u hrvatskim kinima zaigrat će od 29. prosinca.

[youtube id=”Zyj2Qb9PEiQ” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!