FilmoviKinoVijesti

Harrison Ford vraća se u Indiana Jonesu 5

Megapopularna Hollywoodska zvijezda Harrison Ford vrlo je zainteresiran za još jednu Indiana Jones avanturu. Plus, treba naglasiti da je odbio Spielbergovu ponudu za ulogu Alan Granta u najnovijem Jurskom Parku.

Nema mnogo novosti što se tiče snimanja petog nastavka svjetski poznate filmske franšize Indiana Jones, a s obzirom da Steven Spielber trenutno režisira filmove Lincoln i Robopocalypse u sljedećih godinu dana najmanje, proći će neko vrijeme dok projekt ne krene pred kamere. Naravno, ako se to uopće dogodi.

U jednom intervjuu, vezano uz projekt Indiana Jones 5, gospodin Ford je izjavio:

“Maybe a fifth, but I ain’t going to Mars. Next time we get a script for Indiana Jones, I’d be delighted to play the character…”

Zvuči obećavajuće, a sa sigurnošću možemo tvrditi da nema te osobe koja bi bolje popunila čizme Indiana Jonesa od slavnog Harrison Forda.

Izvor: Den Of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. četvrti je bio takvo sranje da nemožeš virovati,ono u prvih 20 minuta saznaš sve za do kraja filma,a naročito priživljavanje nuklearke u frižideru(gledoh na blu-ray9

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!