Home » Filmovi » Willis i Schwarzenegger u filmu The Expendables 2

Willis i Schwarzenegger u filmu The Expendables 2

Ljubitelji Stalloneove akcijske poslastice The Expendables sa zadovoljstvom će saznati da jedne od najvećih akcijskih zvijezda Hollywooda Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger imaju značajne uloge u novom nastavku The Expendables 2.

Nastavak će režirati Simon West, a postoje i glasine za potencijalne uloge za glumce poput Jean-Claude Van Dammea, Chuck Norrisa, Scott Adkinsa, Donnie Yena te tinejdžerske zvijezde Taylor Lautnera.

Isto tako, postoji mogućnost da se originalna glumačka postava sastavljena od Jason Stathama, Dolph Lundgrena, Terry Crewsa i Mickey Rourkea vrati u ovu testosteronom nabijenu akcijsku poslasticu.

Izvor: MoviesOnline

 

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

terminator-genisys

Objavljen foršpan za Terminator: Genisis

Studio Paramount Pictures ekskluzivno je objavio prvi trailer novog, petog nastavka  kultnoga Terminatora! U jučer objavljenom ...

HD preporuka: Filmovi koje vrijedi pogledati u travnju 2015.

I ovog mjeseca donosimo vam listu od 5 naslova koji su nam zanimljivi te za ...