Naslovnica » Vijesti » 3D » Polarizacijski 3D uskoro i od Samsunga

Polarizacijski 3D uskoro i od Samsunga


32D6330BF passive 3d

Praktičnost polarizacijskih (tj. pasivnih) 3D rješenja prepoznaje sve veći broj proizvođača 3DTV-a, a zadnji u nizu je korejski Samsung koji je svoje rješenje predstavio kroz model 32D6330BF. Samsung će se tako pridružiti LG-ju, Toshibi, Philipsu, te u našim krajevima manje popularnim modelima tvrtki Haier i Changhong, a koristiti će RealD 3D tehnologiju koja je na dobrom putu da svoju dominaciju iz kino dvorana prenese u dnevne boravke. Hyper Real 3D Engine koji smo susretali kod aktivnih rješenja ovog proizvođača svoje će mjesto pronaći i na novom modelu – nakon značajno boljih performansi u odnosu na prošlogodišnje modele, mnogo očekujemo i od ove kombinacije tehnologija.

Samsung je televizor predstavio u Koreji, te nije ponudio datum kada bi se isti mogao pojaviti u ostalim dijelovima svijeta. Kako prenosi Digital Versus, spominje se dolazak do kraja ove godine, a kako je Samsung na IFA sajmu u Berlinu samo demonstrirao aktivna 3D rješenja, strpiti ćemo se do službenog priopćenja.

Fons: Digital Versus


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Znači Panasonic i Sony od veaih proizvo?aaa ostaju vjerni aktivnom 3D-u. Što mislite koliko ae proai prije nego spomenuti dvojac ponudi nešto od pasivne 3D alternative vojim proizvodima?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*