Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Još jedan mjesec do Star Warsa na Blu-rayu uz novi trailer

Twentieth Century Fox i Lucasfilm objavili su još jedan trailer za vrlo iščekivani Star Wars: The Complete Saga.

Drugi teaser Blu-ray verzije Star Warsa nudi kratke scene od 40 plus sati specijalnih dodataka pakiranih u setu od 9 diskova, koji uključuju izbrisane scene te arhivirane dokumentarce.

Lansiranje Star Wars franšize na Blu-rayu najavljeno je za 16. rujan.

[youtube id=”cLhGocXP-Is&feature” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

    1. Trebao bi izaai kod nas u to vrijeme, ali trenutno Vam ne možemo provjeriti tu informaciju i dati potvrdan odgovor. Ono što znamo je da ae izaai i box setovi posebno svake trilogije, te ae svi filmovi imati hrvatske titlove. Pozdrav

  1. Je, i kod nas tada izlazi ali za sada po nepoznatoj cijeni.
    Uopae ne treba sumnjati kako ae koštati puta dva nego u americi, bar dosadašnje iskustvo s trilogijom prstenova koja je bila bez hr titla upuauje na tako strašnu činjenicu. Po tome s titlom bi moglo koštati još i više …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!