Home » Vijesti » 3D » Popularnost 3D televizora povećava cijene ravnih TV ekrana

Popularnost 3D televizora povećava cijene ravnih TV ekrana

Raniji izvještaj istraživačke firme IHS otkrio je da su cijene ravnih TV ekrana porasle na području SAD-a u lipnju već treći uzastopni mjesec.

Prema brojkama, prosječna cijena ravnih TV ekrana u SAD-u dostigla je 1133 dolara, što je 10 dolara više (porast od 0.9%) u usporedbi sa svibnjem. Tako su ukupne cijene za LCD televizore u prosjeku 1050 dolara u lipnju, predstavljajuću porast od 5 dolara, dok su ukupne cijene za plazma televizore stabilizirane na 1590 dolara.

U posljednja tri mjeseca primjetan je porast prosječnih cijena, a istraživanja pokazuju kako je popularizacija aktivnih i pasivnih 3D televizora uzrokovala ovaj porast.

Izvor: HDTV Reviews

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Pogledajte kako izgleda u akciji Samsungov rotirajući The Sero TV

U Harvey Normanu u Zagrebu smo imali priliku napraviti brzi test i provjeriti što je ...

tcl-c815

TCL-ov 65C815 120 Hz 4K Android TV s Onkyo zvučnicima na testu

Na test smo dobili TCL-ov televizor iz C81 serije – 165 cm veliki 65C815. Radi ...