Naslovnica » HD Televizija video » HD Televizija video #7: Zumba u HD-u

HD Televizija video #7: Zumba u HD-u


Zumba je došla do HD Televizije! Za one koji ne znaju, Zumba nije neka vrsta afričkog jela, niti borilačka vještina, već ona predstavlja nevjerojatnu zabavu u obliku aerobnog treninga inspiriranog latinoameričkim plesovima. Iako je Zumba namijenjena muškarcima i ženama, u mnogo većoj mjeri je pohađaju žene, što ćete odmah uočiti u našem videu.

Kako udruge i društva sportske rekreacije često organiziraju treninge i druženja po Lijepoj Našoj, odlučili smo snimiti jedan od njih, naravno, u HD-u. Nadamo se da ćete uživati i možda vas video potakne da se i sami okušate u ovim treninzima koji će vam “odmoriti” oči i “umoriti” tijelo.

Za više informacija, posjetite službenu stranicu studija Thalia, koji nas je pozvao na jedno od događanja u Medulinu.

[youtube id=”zDoEJJL-QAY” w=”600″ h=”337″]


O Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Jedan komentar

  1. Naš najbolji video do sada, definitivno! Bravo Igore na sjajnoj montaži!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*