3DVijesti

Ro.me: 3D iskustvo u Chrome-u

http://www.ro.me predstavlja samo dijelić cijele slike kako bi internet mogao izgledati u budućnosti – dostupan isključivo u Google Chrome-u, u real-time 3D-u, gdje će se korisnik usmjeravati kroz narativni svijet pomakom miša.

Cijelo iskustvo temelji se na WebGL filmu koji je integriran u najnoviju verziju Google Chrome pretraživača. U početku se krećete kroz snove drugih ljudi, pomicanjem miša lijevo i desno, zatim dobijete poziv za kreiranje vlastitog sna (što uopće nije lako!) te ga dijelite s drugima. Podsjeća li vas sve to na jedan film s Leonardo DiCapriom?

Za više detalja, pogledajte video od dizajnera cijelog koncepta u nastavku:

Izvor: DigitalVersus

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!