3DAudio-video uređajiVijesti

Samsung predstavio dva nova 3D Smart TV-a – D6500 i D6400

U vijestima o ovogodišnjim Samsung televizorima u prvom redu su se spominjali najbolje opremljeni, no i najskuplji modeli serija D7000 i D8000, dok su se modeli srednje klase držali u drugom redu. Samsung je odlučio skinuti veo s tog segmenta jučer predstavivši medijima modele serija D6500 i D6400.

Radi se o modelima bez naprednog 960/720 hercnog CMR (Clear Motion Rate) panela, no vjerujemo da će nešto oslabljena 480Hz tehnologija mnogima biti sasvim dovoljna, po uvjetom da postigne performanse na razini prošlogodišnjih 400Hz modela (primjer Philips 9705H). Modeli će također biti opremljeni Hyper-Real Engineom, Smart Real Motion algoritmom za fluidnost slike, a tu su i 3D mogućnosti putem aktivnih 3D naočala. 2D-u-3D konverzija je također sastavni dio paketa, premda prve recenzije ne govore o većem napretku u odnosu na lanjske modele. Na kraju, tu su i internet servisi putem Smart Hub sučelja, a putem kojeg možete pristupiti vašim omiljenim servisima, provjeriti statuse prijatelja na Facebooku i podijeliti pokoji “twit” na Twitteru. Nije poznato kada će se televizori naći i u našim krajevima i koji će od servisa kod nas biti dostupni.

Do tada, slike s predstavljanja u društvu zgodnih djevojaka malo će utažiti glad za više informacija…

Via: Akihabara

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!