Audio-video uređajiNajave testovaVijesti

Najava testa: Panasonic DMP-BDT110 2D/3D Blu-ray player

Poslije testova Panasonicove prve Plasme za 2011-tu godinu, točnije C3 modela, te prvog LCD-a, E30 modela, čiju smo recenziju odradili uz pomoć SpectraCal Calman profesionalnog software-a za kalibraciju, koju će te moći pročitati krajem tjedna, na test nam je stigao i BDT-110 Blu-ray player. Radi se o nasljedniku prošlogodišnjeg BDT-100 modela koji sa sobom donosi dosta novih funkcija i noviteta od poboljšanja 2D-u-3D konverzije, Skype mogućnosti te same 3D reprodukcije. Uz sam player smo dobili i Panasonic TY-CC10W kameru sa kojom ćemo testirati Skype i konferencijske mogućnosti, TY EW3D2ME aktivne 3D naočale, te TX-P42GT20E televizor sa kojim ćemo testirati i porediti 2D-u-3D konverziju sa PHL procesorom samog playera kao i same 2D i 3D mogućnosti ovih uređaja.

Na test ustupio: VT Commerce Ljubuški, BiH. Novi model BDT-110 Blu-ray playera možete pogledati i uvjeriti se u njegove inovativnosti u Panasonic Shopu na adresi:
Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo)
Nazvati telefonski na 036/313-070, te putem skype-a na eshopmostar ili putem web
stranice: www.vtc.ba i facebook stranice
http://www.facebook.com/pages/Panasonic-Shop/142787119105408#

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!