Home » Obavijesti/ostalo » Najava testa [LCD – 2D LED] : Panasonic TX-L42E30E

Najava testa [LCD – 2D LED] : Panasonic TX-L42E30E

Prije par minuta u lab nam je stigao prvi model HD LCD televizora na testiranje u 2011-toj godini. Radi se o Panasonic TX-L42E30E 2D LCD modelu. S ponosom Vas obavještavamo da je HD Televizija, globalno, prvi recezentski sajt koji je u mogućnosti prezentirati novi model prvog LCD Tv u 2011-toj godini. U odnosu na prošlogodišnji model, novi model donosi znatna poboljšanja tehnologije LED panela od kojih izdvajamo novi IPS panel, interpolaciju, DivX HD i MKV podršku, novi dizajn izbornika, čak 3 USB porta, 4 HDMI ulaza, Wi-Fi mogućnost kao i Viera Connect tehnologiju uz inovativan dizajn. Naravno, više o modelu saznat će te u samoj recenziji.

Na test ustupio: VT Commerce Ljubuški, BiH. Novi model LCD-a možete pogledati i uvjeriti se u njegove inovativnosti u Panasonic Shopu na adresi:
Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo)
Nazvati telefonski na 036/313-070, te putem skype-a na eshopmostar ili putem web
stranice: www.vtc.ba i facebook stranice
http://www.facebook.com/pages/Panasonic-Shop/142787119105408#

Objavu kompletnog testa možete očekivati prija završetka tjedna.

About HD Televizija tim

19 komentara

 1. Mislim da dvije stvari najviše zanimaju ljude kod Panasonic LCD-ova. Jesu li popravili razinu crne bez auto-dimminga(ako se uopae ovo može isključiti) i je li ima razdvojen judder i blur algoritam kod interpolacije.

  • Tako je to u Europi.
   U SAD-u plazma C30 (kod njih se zove X30) ima mkv (i to preko USB-a) i DLNA……kod nas ništa od toga.
   A to je početni model i kod njih i kod nas!

   • Da jer ima Ethernet port koji C3 nema. Zato i kazem drukcije je ne samo USA od EU vec i u EU se razlikuje integracija pojedinih featura na pojedinim modelima.

    Na nekim modelima su uzbaceni DVB-S stuneri poput E30 kojeg imamo na testu a predstavlja skuplji LCD model u svojoj klasi.

 2. Zapravo da se bude precizan. Od LCD-ova MKV podršku imaju E30 i skuplji, a kod plazmi S30 i skuplji. Znači kod plazmi je to vea prisutno u srednjem razredu.

  • E30, D30 od 2D modela. DT30 i DT35 od 3D modela.

   Kod plazmi cemo tek da vidimo da li ce U i S serije da imaju mkv podrske za nase prostore. Od G serije se zna da je dodana.

   • Znači da bi se naš S30 mopgao razlikovati od europskog? Gledam na Panasonic Europe specifikacije S30 plazme i tamo jasno piše DivxPlusHD što bi značilo da ima podršku za MKV. Isto tako U serije nemaju tu podršku, samim tim ni E3 LCD.

 3. U SAD-u svi modeli plazmi i LCD-ova za 2011. godinu imaju mkv podršku. Zašto? Zar je njihovo tržište zahtjevnije od našeg europskog? Ne bih rekao.

 4. USA trziste je preplavljeno konkurencijom i drukcijim tipom prezentacije i marketinga koji nije prisutan u pojedinim regijama EU.

 5. Ima li ovaj TV DVB-T2 prijemnik? Nešto vidim da bi trebao imat za neka tržišta.

  Baš me zanima oae li recenzija biti, kao što je najavljeno, objavljena u sljedeaih 30 sati. :D

 6. Update: E30 smo kalibrirali sa HCFR-om ali je u medjuvremenu izasla finalna verzija Calmana, 4.2, te cemo kalibraciju od sada raditi sa Calman-om. Recenzija ce kasniti zbog prelaska na novi kalibracioni software kako bi podigli kvalitet testova na jos veci nivo.

  Stay tuned!

 7. čekam i čekam i opet ništa… Svaki dan otvorim stranicu da vidim jel izašla recenzija kad ono opet ništa. Šala mala, al eto da se vidi da nas ima nestrpljivih. Nekih novih info o tome kad bi recenzija mogla bit vani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-50tu7002

Prvi Samsung TV iz 2020. na testu – 50TU7002

Svake godine sve nam je teže doći do novih televizora, pa smo stoga po uzoru ...

panasonic-TV-GZ2000

Panasonicov GZ2000 OLED TV serija osvojila iF DESIGN AWARD 2020

Panasonic se pohvalio s osvojenih ukupno 14 iF DESIGN AWARD 2020 nagrada za svoje proizvode ...