Naslovnica » Vijesti » 3D » Prvi Blu-ray 3D naslov na policama trgovina

Prvi Blu-ray 3D naslov na policama trgovina


resident-evil-afterlife-3d-

Šetnjom pored polica s “plavim” naslovima u jednoj poznatoj zagrebačkoj trgovini multimedijom naišli smo na prvi Blu-ray 3D naslov na našem tržištu, u izdanju Blitz filma. Radi se o akcijskom SF filmu Resident Evil: Afterlife (Drugi Život) s Millom Jovovich u glavnoj ulozi, a za koji je važno naglasiti kako je u potpunosti sniman 3D kamerama, tako da je i ukupan dojam trodimenzionalnosti mnogo bolji od umjetno generiranog.

Blu-ray izdanje posjeduje posebno dizajniranu prednju stranu pakiranja s trodimenzionalnim efektom, kao i naljepnicu u kojoj se navodi da je za gledanje ovog medija potrebna specijalna oprema. Poleđina otkriva da se radi o nelokaliziranom izdanju jer je tekst na engleskom jeziku, a na hrvatskom je dodatna naljepnica na celofanu. Izdanje uključuje 2D i 3D inačicu filma u punoj HD razlučivosti za oba oka, 5.1 engleski DTS-HD Master Audio zvuk, hrvatski podnaslov i dodatne sadržaje, uključujući i BD-Live sadržaje. Cijena izdanja je 219,00kn, što je tek neznatno više od novih 2D BD filmova i dobra osnova za nadolazeće naslove.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Valjda ste uvidjeli sve ove godine da svi Blitz blu ray naslovi dolaze s tekstom na engleskom jeziku na omotu tako da ovaj naslov nije izuzetak.

  2. DOBAR UPIT ZA DOBRU INFORMACIJU!!!
    ZANIMA ME AKO MI MOŽETE PREPORUčIT GDJE SE TO NALAZI DA KUPIM!!
    UNAPRIJED HVALA !!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*