3DBlu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Disney najavljuje 15 3D Blu-ray filmova ove godine

Lion King 3d

The Walt Disney Company je za ovu godinu najavio 15 Blu-ray 3D filmova, ukljućujući niz animiranih klasika poput Kralja Lavova, no i novih ostvarenja poput Trona: Nasljedstvo ili Vrlo Zapetljane Priče. Disney je oduvijek pratio trendove i raspolagao s dovoljno resursa kako bi svojim filmovima osigurao najbolji tretman, a 3D je definitivno vrlo aktualna tehnologija. Od ostalih naslova tu su Ljepotica i Zvijer, Burtonova Noćna Mora prije Božića, Meet the Robinsons, Chicken Little, Bolt i G-Force. Ne sumnjamo da će Disney odraditi dobar posao s 3D konverzijom kod starijih naslova, a dolazak istih će zasigurno biti argument više za kupnju 3D televizora i opreme. [HDTVtest]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!